fbpx

Optimizarea si automatizarea proceselor de afaceri

Ideea de optimizare a proceselor de afaceri este simpla, de a lua vechile procese de afaceri și de a le optimiza pentru eficiență. Mijloacele prin care poti face acest lucru, însă, pot varia foarte mult. Desigur, acest lucru depinde de procesul în cauză – nu există o soluție unică.

Optimizarea proceselor de afaceri este unul dintre ultimii pași pentru Business Process Management (BPM), o metodologie care pledează pentru reevaluarea și îmbunătățirea constantă a procesului.

După ce ați identificat procesele ineficiente, risipitoare sau care nu functioneaza, tot ce trebuie să faceți este să le îmbunătățiți pentru eficiență. Acest lucru se poate realiza prin restructurarea procesului (schimbarea pașilor sau a comenzilor), eliminarea proceselor inutile (sau a pașilor) sau efectuarea unui mix din ambele.

Automatizare

Nimanui nu-i place munca manuală. Uneori, într-adevăr te face să te simți ca o roată în mașină, făcând ceva ce chiar ar putea face un robot. Există, însă, cazuri în care este exact situația – ceea ce faceți ESTE ceva ce poate face un robot și tot ce trebuie să faceți este să găsiți instrumentul sau software-ul potrivit.

Automatizarea proceselor de afaceri (BPA) poate ajuta la eliminarea oricărei ineficiente, repetivitate din sarcinile de muncă ale angajaților, ceea ce duce la o productivitate ridicată (angajații lucrează mai mult în ceea ce contează) și la moral pozitiv (nimănui nu-i place munca fara valoare).

Cu ce te putem ajuta:

  • Automatizarea proceselor din departamentul financiar-contabil: incasari si plati, inregistrare facturi, aprobare facturi, flux cereri de achizitie, raportare financiara
  • Solutii de Business Intellingence pentru raportare, bugetare, simulare previziuni
  • Managementul documentelor
  • Descrierea proceselor, proceduri, instructiuni de lucru, formulare, harta proceselor, flux informatie etc.

CONTACTAȚI-NE

Telefon: (+4) 0751 216 881

Adresa: Satu-Mare, Romania

E-mail: office@betterfinances.ro

Trimiteti-ne un mesaj, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Completarea acestui formular implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții.

15 + 1 =