fbpx

Managementul performantei. Sisteme KPI

Managementul performanței este un instrument de management corporativ care ajută managerii să monitorizeze și să evalueze procesele companiei si modul in care acestea functioneaza.

Programele de gestionare a performanței folosesc instrumente tradiționale precum crearea și măsurarea obiectivelor. De asemenea, acestea urmăresc să definească cum arată performanța și să dezvolte procese care să o măsoare.

Managerii pot folosi instrumente de management al performanței pentru a ajusta fluxul de lucru, a recomanda noi cursuri de acțiune și a lua alte decizii care vor ajuta angajații să își atingă obiectivele. La rândul său, acest lucru ajută compania să își atingă obiectivele și să performeze optim. De exemplu, managerul unui departament de vânzări oferă personalului său volumul de venituri pe care trebuie să le atingă într-o perioadă determinată. În sistemul de gestionare a performanței, împreună cu numerele, managerul va oferi îndrumări de măsurare pentru a ajuta vânzătorii să aibă succes.

De ce contează managementul performanței:

Concentrarea pe responsabilitatea continuă creează un mediu de muncă mai transparent, iar accentul pe întâlnirile periodice cu reprezentantii proceselor poate îmbunătăți comunicarea generală. Deoarece managementul performanței stabilește reguli concrete, toată lumea are o înțelegere mai clară a așteptărilor. Când așteptările sunt clare, locul de muncă este mai puțin stresant, iar obiectivele companiei devin obiective asumate la nivel individual.

Cu ce te putem ajuta:

  • Analiza indicatorilor de performanta financiara
  • Definirea setului de indicatori de performanta (financiari si non-financiari) relevanti pentru companie
  • Stabilirea modului de calcul si de raportare periodica a acestora
  • Scenari de tip ‘’daca’’
  • Simulari – previziuni

CONTACTAȚI-NE

Telefon: (+4) 0751 216 881

Adresa: Satu-Mare, Romania

E-mail: office@betterfinances.ro

Trimiteti-ne un mesaj, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Completarea acestui formular implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții.

5 + 6 =