fbpx

Externalizarea serviciilor

Externalizarea serviciilor, sau BPO (Business Process Outsourcing), este o practică de afaceri în care o organizație angajează o altă companie pentru a îndeplini o sarcină (adică, proces) lucru necesar pentru ca propria sa afacere să funcționeze cu succes.

BPO își are rădăcinile în industria prelucrătoare, producătorii angajând alte companii care să se ocupe de procese specifice, precum părți ale lanțurilor de aprovizionare ale acestora, care nu aveau legătură cu competențele de bază necesare pentru a-și realiza produsele finale.

Cu toate acestea, organizațiile din alte industrii au adoptat practica de-a lungul anilor. Acum, utilizarea BPO s-a extins atât de mult încât organizațiile de tot felul – întreprinderi cu scop lucrativ, organizații nonprofit, și chiar oficii și agenții guvernamentale – contractează cu furnizorii de servicii BPO pentru a efectua numeroase procese.

Organizațiile pot, de asemenea, să externalizeze funcții specifice (adică, salarizare, procesare facturi etc.) sau sa externalizeze o întreaga zona funcționala (adică resursele umane sau departamentul financiar -contabil).

Cu ce te putem ajuta:

 

  • Procesarea automata a facturilor de furnizor (contabilitatea furnizorilor)
  • Gestionarea creantelor (contabilitatea clientilor)
  • Controlling: Raportare financiara si bugetare
  • Arhivarea electronica si managementul documentelor.

CONTACTAȚI-NE

Telefon: (+4) 0751 216 881

Adresa: Satu-Mare, Romania

E-mail: office@betterfinances.ro

Trimiteti-ne un mesaj, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Completarea acestui formular implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții.

4 + 15 =