fbpx

Despre noi

Am infiintat aceasta firma ca urmare a dorintei de a performa intr-un domeniu foarte vast si interesant si anume cel al finantelor. Pasiunea pentru cifre, analize, raportari si bugetari a fost motorul sau motivul care a dat nastere acestui concept.

Managementul financiar inseamna mult mai mult decat calcule si cifre si anume capacitatea de a interpreta si utiliza informatia financiara in gestionarea afacerii cu scopul de a obtine maxim randament din business si evident, in final, mai multi bani.
Experienta de 12 ani in managementul financiar al unei corporatii ne recomanda prin intelegerea tuturor proceselor ce au loc la nivelul unei companii, procese care toate isi reflecta rezultatele finale in financiarele sau finantele intreprinderii.
Pe langa acordarea de consultanta in domeniul economico-financiar, firma noastra isi propune ca si scop constientizarea in randul mediului de afaceri a importantei managementului financiar pentru succesul unui business. Nu lasa la voia intamplarii sau a circumstantelor externe succesul afacerii tale! Informeaza-te, planifica si executa bugetul asa cum ti-ai propus si urmareste periodic unde te aflii raportat la obiectivul tau!

Cui ne adresam:

  • Firmelor mici si mijlocii care vor sa-si imbunatateasca performantele si sa obtina un flux pozitiv de numerar
  • Companiilor mari care doresc sa imbunatateasca procesele financiar-contabile, sa gaseasca solutii de automatizare a lor, sa implementeze procese, programe noi, sa externalizeze o parte din serviciile financiar-contabile
  • Antreprenorilor care doresc sa investeasca si vor o planificare strategica bine pusa la punct
  • Antreprenorilor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in managementul financiar sau vor sa-si gestioneze mai bine riscurile legate de finantele intreprinderii

“Cheia succesului nu o reprezinta banii, ci cunostintele pe care le ai si care le utilizezi in gestionarea afacerii tale.”, Robert T. Kyiosaki

Ne propunem parteneriate strategice cu diferiti colaboratori din domeniul financiar si IT care sa ne ajute sa oferim clientilor o experienta completa, specifica nevoilor lor, indiferent care ar fi provocarile cu care se confrunta.

Oferte:
Diagnosticul economico-financiar al firmei – o privire de ansamblu asupra imaginii financiare – GRATUIT pentru clientii noi.
Vezi cum te vad altii!

CONTACTAȚI-NE

Telefon: (+4) 0751 216 881

Adresa: Satu-Mare, Romania

E-mail: office@betterfinances.ro

Trimiteti-ne un mesaj, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Completarea acestui formular implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții.

6 + 13 =